Evenementenorganisatie

Organiseer een onvergetelijk feest of evenement

Vegter Verhuur is al jarenlang een begrip in de regio Zuidoost Drenthe.
Het begon allemaal in 2008 met de verhuur van partytenten, tafels, stoelen, bierbanken, terrasheaters, etc. Later kwamen daar de biertapinstallaties, barren en fusten bier erbij. De klant is koning dus wij doen alles om uw feest te laten slagen. In 2014 werd er de eerste keer door mijn team een festival georganiseerd in mijn woonplaats Erica. (www.festerica.nl) Inmiddels is dit een jaarlijks terugkerend evenement. Kortom er is inmiddels veel kennis opgebouwd over het organiseren van betaalbare evenementen in de regio. Belangrijk is natuurlijk ook dat de kosten van te voren bekend zijn en dat er goede afspraken worden gemaakt.

evenement

Hoe werkt het ?
U wilt graag een evenement of party organiseren. U bedenkt een concept, een datum en locatie. Afhankelijk van het aantal personen wordt er een plan gemaakt van alles wat nodig is om het evenement te laten slagen. Denk hierbij aan het aantal tenten, inrichting van de tent, biertapinstallaties, benodigdheden, tafels, stoelen, podia, een professionele geluidsinstallatie, catering, bier, frisdrank en wijn.
In bepaalde gevallen kan er bijvoorbeeld een EHBO-post nodig zijn of worden er toiletten geplaatst. Eigenlijk teveel om op te noemen. Er is veel mogelijk met behulp van mijn professionele partners en contacten. Uw eigen inbreng wordt natuurlijk opgenomen in ons plan.

Neem gerust contact op met mij zodat wij samen een fantastische dag kunnen organiseren die uw publiek altijd bij zal blijven.

Met vriendelijke groet, Han Vegter (tel:06-13726687)

Wat organiseren wij ?

Bedrijfsfeest
Sportdag
Buurtfeest
Jubileumfeest
Personeelsfeest
Opening
Klantendag
Familiedag
Festival
Feest op uw eigen locatie
Elk feest is op maat


Wat heb je zoal nodig ?

Partytent(en)
Feesttent(en)
Aluhal(len)
Houten vloeren
Bier
Wijn
Frisdrank

Podia
Biertent(en)
Biertapinstallatie(s)

Inrichting
Meubilair
Statafels
Geluidsinstallatie
Verlichting
Verwarming
Stroomgenerator(en)
Beveiliging
EHBO-post
Toiletten
Koelkasten

Catering
Professionele partners