Biertap

Bij een goed feestje hoort natuurlijk wat te drinken! Er zijn 2 modellen biertapinstallaties, een tafelmodel en een barmodel. Wij leveren een complete biertapinstallatie (inclusief koolzuur, spoelborstel en schuimspatel) voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook extra benodigdheden zoals, glazen, koelkasten, verlichting, statafels, stoelen, terrasheaters, voorzetbarren, etcetera
(zie rubriek EXTRA)

Wij leveren naast Amstel,Heineken, Grolsch, Hertog Jan vaak als alternatief Lage Landen pils.
Lage Landen pils neigt qua smaak naar Heineken.

We hebben biertaps om op een tafel te zetten en we hebben verrijdbare Barren ( standaard met Heineken logo )

Biertapreiniging


biertapreiniging

  • Kleine restjes bier blijven achter in de slangen van uw tapinstallatie. Hierdoor ontstaan schimmels, gisten en bacteriën.
  • Het reinigen en ontsmetten van uw biertapinstallatie is daarom van wezenlijk belang voor het tappen van bier met een goede kwaliteit. Gezien de strenge HACCP eisen van tegenwoordig is een goede controle, reiniging en registratie van belang. Voor normaal gebruik dient de tapleiding elke maand gereinigd te worden.Het reinigen gebeurt met een desinfecterend middel.Na het reinigingsproces wordt vanzelfsprekend alles netjes en tapklaar achter gelaten.


– Deze service bieden wij met name voor de horeca, restaurants, café’s, bars, clubs, sportverenigingen, kantine’s en andere uitgaansgelegenheden. Vanzelfsprekend worden ook onze eigen biertapinstallaties maandelijks gereinigd door ons eigen personeel.


Wat is het verschil ?